AUTOpro
Stiri

Fiat Panda aniversează 4 decenii de versatilitate

Fiat celebrează toate „soluțiile inteligente” care au făcut modelul Panda unic, versatil și funcțional în primii 40 de ani. Aceasta este magia lui Panda: o mașină contemporană, care poate ține pasul cu vremurile, de la generație la generație. O mașină care a oferit libertate de mișcare întregii familii și care nu și-a pierdut niciodată dorința de a surprinde.

De-a lungul anilor, Fiat Panda și-a câștigat reputația de mașină ideală pentru orice ocazie, pe baza naturii sale versatile și extrem de funcționale, făcându-l potrivit pentru cea mai largă gamă de utilizări și cele mai variate aventuri. Clienții care timp de 40 de ani au continuat să aleagă Panda pentru compacitate, caracter, accesibilitate, accesibilitate și distracție, sunt conștienți de acest lucru. O multitudine de avantaje, toate înfășurate într-o cutie mică, unghiulară.

Mai mult decât atât, Panda a fost prima mașină de oraș cu un sistem de frânare de urgență, primul vehicul cu un suport pentru smartphone „Cradle”, cu navigație „Waze” încorporată în aplicația Panda Uconnect, pentru a face mașina și mai orientată către rețelele sociale și multimedia. De asemenea, este prima mașină de oraș mică care a devenit un hotspot pentru dispozitive mobile, utilizând Wi-Fi încorporat Wind, pentru a garanta conectivitatea tuturor pasagerilor.

Pentru a citi articolul compet, apasa AICI

Articole similare

Noul Hyundai Kona – primele detalii pentru SUV-ul urban ce va fi disponibil în 4 variante distincte

Darius Pana

LG Electronics devine producător de stații de încărcare pentru mașinile electrice

Mihai Morcovescu

WRC: Două echipaje românești au participat în Raliul Greciei Acropolis

Mihai Morcovescu

Leave a Comment