AUTOpro
Extra

Noua Toyota Yaris aproape de lansare

Clasa mică va avea un an 2017 foarte aglomerat. După lansarea noului Ford Fiesta, iată că și micuțul Yaris se pregătește de schimbarea de generație, viitoarea generație fiind surpinsă la teste în poze spion. Lansarea este preconizată undeva anul viitor, urmând ca Yaris să intre pe piață cel mai târziu începând cu 2018. Bazându-ne strict pe poze, vedem că noul Yaris va veni cu o parte frontală desenată mai agresiv ca până acum (amintind ușor de Toyota Aigo și de nou venitul C-HR),  zvonurile spunând că această nouă generație va crește în lungime cu aproape 60 mm, restul dimensiunilor rămânând neschimbate.

Versiunea hibridă va fi prezentă în continuare și pe noul model, zvonurile spunând că pe puntea spate nu se va trece la frâna pe disc, fiind folosită tot frâna pe tamburi. Puntea spate va fi tot una de tip semi-rigid, cea față rămânând tot la binecunoscuta soluție McPherson.

Articole similare

Noul Volvo XC60 surprins camuflat

Filip Sîrbu

Exclusiv! Video spion Land Rover Discovery

Autopromag

Pilonul Porsche de 25 de metri învelit în panouri solare

Autopromag

2 comments

Alexandru 27/04/2017 at 11:31 PM

cand are loc lansarea modelului yaris 2017?

Reply
Sirbu Automedia 28/04/2017 at 10:50 AM

Pe piața din Europa a fost lansată în luna martie la Geneva, pentru piața din România din păcate nu ne-a fost comunicată nicio informație legată de lansare de la Toyota România 🙂

Reply

Leave a Comment