AUTOpro
Extra

Celebrul BMW Seria 8 aproape de comeback

Bavarezii de la BMW vor să reînvie o legendă. Și nu orice legendă, ci chiar celebra Serie 8, care și azi este foarte căutată de colecționarii și pasionații de automobile de pretutindeni. Unele voci spun chiar că Seria 8, în variantă Coupe și Cabrio, va înlocui actuala Serie 6. Noi sperăm să nu fie adevărat, pentru că ambele modele pot fi în același timp în gama BMW, fără a se canibaliza reciproc.

În ceea ce privește versiunea Cabrio, zvonurile spun că BMW va renunța la hardtop pentru următoarea generație, preferând să revină la softtop, pentru reducerea masei și îmbunătățirea dinamicii automobilului. Noua Serie 8 va veni de asemenea pe noua platformă CLAR, pe care vor veni și noile Seria 3 și X5, dar și multe alte modele.

Dacă este să aruncăm un ochi pe aspectul exterior, noua Serie 8 va semăna foarte mult cu modelul original, cu capota lungă, consolele scurte și silueta foarte atletică. Un lucru și mai interesant, BMW a patentat deja denumirea M8, ceea ce poate însemna că urmează să vină un model foarte foarte interesant.

Ne așteptăm să își facă apariția pe piață undeva pe la sfârșitul anului, sperăm chiar și mai devreme, dacă BMW este de acord.

Articole similare

Renault Rescue Code – intervenții mai rapide în caz de accident

administrator_autopromag

Corespondență în exclusivitate de la Detroit

Filip Sîrbu

Noul Ford Mustang GT Coupe surprins în teste

Filip Sîrbu

Leave a Comment