AUTOpro
Generale

Volvo tatonează luxul

Constructorul scandinav are planuri mari cu noua generație XC90, despre care afirmă că duce siguranța la un cu totul alt nivel. SUV-ul Volvo a primit deja o mulțime de aprecieri, iar suedezii încearcă acum să-l ducă și în alte sfere, unde sunt cerințe speciale.

V

La Shanghai, Volvo a prezentat conceptul unui interior care nu mai are aproape nici o legătură cu cel mai modelului normal. Reconfigurarea masivă a presupus dispariția locului pentru pasagerul din dreapta și intalarea unui support pentru picioarele pasagerului din spate. Spațiul este acum foarte mare, iar în support este integrat un spațiu pentru pantofi. O măsuță pliabilă poate fi rabatată pentru a arăta un display conectat la tot ce trebuie pentru a nu pierde niciodată contactul cu informațiile necesare unui om de afaceri. Nu lipsesc suportul refrigerat pentru sticlă și suporturi pentru pahare, iar pentru momentele de maximă relaxare, spătarul poate fi înclinat, iar scaunele au funcții de ventilație și masaj.

V

Suedezii au adaptat totul la senzația de lux complet. Materialele folosite sunt doar din gama premium, finisările sunt tratate cu cea mai mare atenție, iar iluminarea este gândită special pentru o atmosferă specială.

Acest concept, numit Lounge Console, a fost proiectat ca o versiune de lux superm în cadrul gamei de lux Volvo XC90 Excellence. Prezentarea chiar la Shanghai nu este întâmplătoare, având în vedere că această versiune este destinată clienților bogați, care au șofer personal și care vor ceva mai bun decât luxul.

Articole similare

Porsche 911 împlinește 50 de ani

Limuzina Tesla Model S P85D accelerează mai bine ca un Ferrari

administrator_autopromag

Dacia Duster este Mașina Anului 2018 în România

Filip Sîrbu

Leave a Comment