AUTOpro
Generale Stiri

Automobile Bavaria Group a deschis prima locaţie din Bacău

Automobile Bavaria Group a deschis prima locaţie BMW din Bacău, un nou showroom pentru vânzările de automobile rulate şi îşi extinde aria operaţiunilor de service pentru marca BMW în zona Moldovei.

IMG_3857

Automobile Bavaria Bacău

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea BMW din Europa Centrală şi de Est, cu 11 dealeri BMW, trei centre MINI de service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în zona Moldovei, în oraşul Bacău. Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din toate regiunile ţării.
“Obiectivul nostru pentru locaţia din Bacău este ca aceasta să devină o referinţă pentru întreaga zonă a Moldovei, la nivelul dealer-ilor din segmentul premium, prin calitatea, varietatea şi caracterul inovator al produselor şi serviciilor oferite clienţilor, atât din punct de vedere al serviciilor de vânzare cât şi de post-vânzare.” A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales Director, Automobile Bavaria Group.

Noua reprezentanţă BMW din Bacău, cea de-a 12-a din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situată în apropierea oraşului, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, DN2, Km 278-300. Deschiderea oficială este marcată printr-un eveniment de tip “Porţi Deschise” în perioada 24 – 26 martie şi include o prezentare completă a serviciilor post-vanzare, a showroom-ului de vânzări automobile rulate, a ofertelor promoţionale ale momentului oferite clienţilor şi sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile. Noul service BMW din Bacău oferă o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, vânzări de piese de origine BMW, service mobil BMW, vehicule de înlocuire şi hotel de anvelope. Service-ul BMW Bacău este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoza computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de pregătire vopsitorie, un post de tinichigerie şi o cabină pentru vopsitorie.
Echipa BMW Service Bacău este formată din specialişti experimentaţi şi include consilieri specializati pentru fiecare tip de activitate: mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, piese şi accesorii.
Prin intermediul showroom-ului de vânzări de automobile rulate BMW – BavariaUsedCars.com clienţii BMW şi MINI vor beneficia de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate.

În 2016, Automobile Bavaria Group estimează o creştere de minimum 10% a vânzărilor şi serviciilor, precum şi o creştere substanţială a vânzărilor de automobile rulate şi a cifrei de afaceri consolidată.

Articole similare

BMW a câștigat ”International Engine of the Year” în 2015

Dacia a lansat versiunea utilitară Spring Cargo. Aceasta va fi disponibilă în 2023 pe unele piețe din Europa

Mihai Morcovescu

20 Must Visit Hong Kong Attractions & Travel Guide

Mihai Predescu

Leave a Comment