AUTOpro
Industrie

Stellantis și Amazon, colaborare pentru mașini inteligente

Stellantis și Amazon vor începe o colaborare pentru dezvoltarea de mașini inteligente și conectate care vor veni la pachet din 2024 cu software personalizabil. Mai exact, este vorba despre STLA SmartCockpit.

Acordul încheiat de cele două entități uriașe din sectoare diferite de funcționare care acum se întrepătrund va fi valabil pentru o perioadă mai lungă de timp și va contribui la transformarea cu adevărat a experienței pe care o vor avea clienții mărcilor care fac parte din Stellantis. Mai exact, în mașini precum Fiat, Citroen, Opel, Peugeot, Lancia, Alfa Romeo, Citroen, Jeep, Dodge, DS, Maserati sau Chrysler vom putea regăsi interfață, tehnologie și aplicații Amazon.

Toate serviciile și tehnologiile noi vor beneficia de actualizări constante care vor elimina bariera digitalizării și vor îmbunătăți infotainment-ul prin adăugarea unei palete generoase de aplicații și posibilități digitale.

CEO-ul Amazon, Andy Jassy, a spus că gigantul tech este încântat de această oportunitate și a arătat că în mașinile Stellantis vor fi regăsite produse precum Alexa, Kindle, Fire TV și altele asemenea.

CEO-ul Stellantis, Carlos Tavares, a arătat că prin acest acord se va…

Vezi știrea completă pe 4×4.ro!

Articole similare

AUTOBEST și VINFAST – parteneriat strategic pentru un viitor fără de emisii

Filip Sîrbu

Ofertă de cumpărare de 7,5 miliarde de euro pentru Lamborghini, primită de Volkswagen

Florin Amariei

Țările cu venituri mai mici rămân în urmă cu absorbția PIB pe cap de locuitor

Ana Cristina Militaru

Leave a Comment