AUTOpro
Extra

Exclusiv !!! De peste ocean, viitorul Buick Enclave!

Buick Enclave va avea avea trei rânduri de scaune, de mărime normală, pentru că va utiliza platforma tehnică Chi, mai lungă, de care se va bucura și viitorul GMC Acadia. Cel de-al treilea rând de scaune va fi oferit se serie, condiția fiind limitarea la maxim șase sau șapte scaune, nu este încă clar, nu opt, ca în cazul actualului model. În plus, Buick Enclave ar trebui să puncteze la capitolele design și finisări, pentru a putea concura și mai de aproape cu concurenții Acura MDX și Volvo XC90.

CP4I5323

 

 

Din punctul de vedere al ofertei de sub capotă, Buick va oferi la lansarea lui Enclave o singură motorizare – un V6 de 3,6 litri care va furniza 310 CP, care va fi cuplat la o cutie de viteze automată cu șase trepte. Există zvonuri care anunță ca posibilă și o altă transmmisie automată, cu nouă trepte.

CP4I5344

Se pare că producția noului model va demara în primăvara viitoare, iar prezentarea oficială este posibil să aibă loc în această iarnă.

CP4I5453

Articole similare

Ofensiva ANAF creşte preţurile

administrator_autopromag

Consecințe majore: Cele mai mari companii petroliere din România și-au anunțat planurile de investiții. Acestea vor fi reduse. Chiar cu până la 35%!

administrator_autopromag

Haosul datelor despre proprietăţi: Cât de uşor este să ascunzi de Fisc case, terenuri şi maşini?

administrator_autopromag

Leave a Comment