AUTOpro
Eveniment Slider Stiri

Graham Jarvis castiga al cincelea titlu Red Bull Romaniacs

Britanicul supranumit ”Regele Carpatilor” a castigat editia 2016 a celui mai dificil raliu hard enduro din lume. Alfredo Gomez (Spania) a terminat pe doi, iar Wade Young (Africa de Sud) s-a clasat pe trei dupa o lupta stransa cu Mario Roman (Spania).
Graham Jarvis: ”Este incredibil sa obtin a cincea victorie. In ultimii ani am fost un pic ghinionist asa ca sunt fericit sa obtin un nou titlu. Nu pot sa cred ca mai pot sa fac asta, chiar si la 41 de ani! Mi-a fost un pic greu sa ma concentrez, fiind ultima zi si gandindu-ma la ce ar putea merge rau, dar mi-am pastrat optimismul si m-am focusat pe traseu.”

w
w

 

Top tenul clasamentului general este completat de Scott Bouverie (Africa de Sud), David Cyprian (Cehia), Travis Teasdale (Africa de Sud), Xavi Leon (Spania), Keith Curtis (SUA), Ervin Kovacs (Romania).

w
w

Clasa Silver a fost castigata de britanicul Andy Noakley, un fost rider de la clasa Gold, iar fratii neeozelandezi Angus si Hamish Macdonald completeaza podiumul.

w
w

Sud-africanca Kirsten Landman si-a indeplinit obiectivul si a ajuns pentru prima data la finisul celui mai dificil raliu hard enduro din lume, fiind prima femeie care izbuteste sa termine traseul clasei Silver.

Ervin Kovacs by Mihai Stetcu Red Bull Content Pool

Podiumul clasei Bronze a fost adjudecat de Miroslav Culka (Cehia), Tönu Kallast (Estonia), Toomas Triisa (Estonia).

Red Bull Romaniacs 2016
Red Bull Romaniacs 2016

La Iron, podiumul la finalul celor 455 de km a fost ocupat de Oscar Hernandez (Spania), Marcel Vogel (Cehia), Fernando Hernandez (Spania).

w
w

Articole similare

Toyota GR 86 este succesorul lui GT86 – old school, din nou cool

Florin Amariei

Noul Insignia OPC camuflat în Insignia obișnuit

Filip Sîrbu

Companiile schimbă reciclarea bateriilor. Se va produce plumb

Florin Amariei

Leave a Comment