AUTOpro
Slider Spion

Viitoarea generație Toyota Supra surpinsă în poze spion

Atenție, următoarele poze și informații nu sunt destinate împătimiților lumii auto cu probleme la inimă. A fost surprinsă în teste, de data asta și cu mai puțin camuflaj, noua Toyota Supra, urmașa celebrului model Supra care a fost și va rămâne o legendă absolută în lumea auto, generație care se preconizează a fi lansată în anul 2018.

Această nouă generație este rodul unui joint-venture dintre Toyota și BMW, fiind dezvoltate pe aceeași platformă atât noul Supra, cât și viitorul BMW Z5, zvonurile spunând că Supra poate avea sub capotă ori motoare împrumutate de la BMW, de exemplu un 6 în linie, sau chiar noul motor turbo alăturat unei tehnologii hibride, ce se află momentan în dezvoltare la Toyota.

Dacă stăm să ne uităm la poze, vedem că noua generație de Supra va împrumuta aproape în totalitate aspectul exterior de laconceptul prezentat de Toyota în 2014, numit FT1, care a fost lansat în 2014. Sperăm că pe varianta finală de producție va fi prezent și eleronul de mari dimensiuni, prezent și pe concept.

Articole similare

Imagini în exclusivitate de la Salonul Auto de la Detroit – II

Filip Sîrbu

Motorul boxer Subaru a aniversat 50 de ani de existență

Autopromag

Land Rover va oferi noi motoare pentru Discovery Sport și Evoque

Filip Sîrbu

Leave a Comment