AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Slider Spion Stiri

Exclusiv !!! Honda Civic Si Coupe aproape de start!

CP4I4992

Versiunea Si a modelului Civic Coupe prinde viață și este testată în Nevada. Honda Civic Si Coupe se apropie din punct de vedere stilistic de conceptul Honda Civic Concept, care a fost prezentat primăvara trecută. Printre elementele împrumutate de la conceptul Civiv Concept putem vedea partea frontală, agresivă și evacuarea centrală în partea din spate.

CP4I5001

CP4I5017

Pentru interiorul lui Si, Honda pregătește materiale precum fibrade carbon și scaune sport, în stilul celor de rally. Planșa de bord pare că va rămâne ca a modelului Civic standard.

CP4I5049

Viitorul model va fi prezentat, probabil, anul viitor și va fi animat de un 2 litri turbo, care va furniza 230 CP, astfel, Civic Si Coupe poziționându-se foarte aproape de concurenții Volkswagen Golf GTI și Ford Focus ST. Transmisia manuală cu șase trepte va fi oferită de serie, însă nu se cunosc detalii despre introducerea vreunei trasmisii automate, ca opțiune.

CP4I5161

CP4I5173

Articole similare

Polonia pariază pe mașinile electrice

Andrada Arsenie

Testul de consum în condiții reale de funcționare PSA a câștigat premiul `ECOBEST 2017` și Alexa pentru SEAT este ‘SMARTBEST 2017’

Filip Sîrbu

Un nou motor diesel pentru vârful de lance Opel Insignia

Filip Sîrbu

Leave a Comment