AUTOpro
Generale

APIA: Este permisă circulația în afara locuinței pentru achiziția de autovehicule

Dealer vanzari car sale

Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) a anunțat astăzi că, în baza Ordonanței Militare Nr. 8, este permisă circulația în afara locuinței pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb pentru acestea și servicii de reparații auto.

În urma demersurilor APIA pe lângă autoritățile statului, Guvernul a decis să permită circulația în afara locuinței pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb pentru acestea și servicii de reparații auto. Pentru a ajunge la dealerii de vehicule, nu trebuie decât completată o declarație pe propria răspundere în care să fie sspecificată deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor.

„Conform feed-back-ului primit de la membri, sperăm că prin succesul acestui demers, activitatea desfășurata de către membri APIA și membri rețelelor de distribuție și post-vânzare, nu numai că este asimilată uneia esențiale, dar, mai ales, s-a evitat reducerea semnificativă a traficului de clienți către acești operatori economici și reducerea corespunzatoare a activității acestora”, menționează oficialii APIA.

Articole similare

Primele fotografii cu viitorul Audi RS4 Avant

Autopromag

Aston Martin Rapide E este primul model full electric al producătorului britanic

Dragos Baltateanu

Corespondență exclusivă: New York, New York dar mai puțin decât Detroit…

Autopromag

Leave a Comment