AUTOpro
Stiri

Morgan lansează Plus 8 GTR. Vor fi construite doar nouă exemplare

Constructorul auto britanic de nișă Morgan lansează Plus 8 GTR, un automobil exclusivist care va fi construit în doar nouă exemplare. Acesta reprezintă, totodată, un nou început pentru Morgan.

Așa cum nu prea se mai obișnuiește în prezent, Plus 8 GTR prinde viață direct din idealurile designerilorși inginerilor care se află în căutare de creații automotive care să fie cu adevărat speciale. Noua mașină împrumută câteva dintre principalele trăsături ale mărcii, dar își creează propria identitate.

Plus 8 GTR readuce în planul principal idei de design care au consacrat marca de-a lungul timpului, dar care nu au mai putut fi văzute în ultimele decenii pe mașinile constructorului. Linia înaltă folosită pentru conturarea umerilor transformă apariția automobilului, marcând fiecare înfățișare în public.

În mod surprinzător, constructorul auto a insistat să folosească șasiul original al Plus 8 în varianta pentru curse, cadrele fiind cumpărate de la un furnizor terț. Astfel se încearcă menținerea ADN-ului la un nivel cât mai apropiat de starul original.

Cele nouă exemplare Plus 8 GTR vor beneficia de atenția specifică la detalii a Morgan, însă vor putea fi personalizate într-o anumită măsură prin alegerea…

Vezi știrea completă pe CaesarEmporium.com!

Articole similare

Dosarele pentru programul Rabla 2020 vor fi depuse exclusiv online

Autopromag

Volkswagen Nivus va fi lansat inițial pe piața din Brazilia

Autopromag

500 de exemplare BMW i3 vor fi folosite în capitala Poloniei de către serviciul de car sharing Innogy go!

Dragos Baltateanu

Leave a Comment