AUTOpro
Stiri

Ford Bronco lansează o provocare unică pentru cumpărători

Ford lansează o provocare unică pentru clienții săi. Pentru început, compania auto va construi noul model de Ford Bronco doar la comandă.

Ford Bronco, SUV-ul readus la viață pentru prima dată de când a încheiat producția în urmă cu 25 de ani, este construit la comandă inițial. Potrivit Free Press, cererea pentru noul model Ford Bronco este atât de mare încât Ford nu se așteaptă să onoreze toate comenzile clienților până în 2022. De aceea, persoanele care au făcut rezervări vor avea întâietate.

La mijlocul lunii octombrie, Ford intenționează să permită deținătorilor de rezervări Bronco să intre în sistem și să-și personalizeze noul vehicul cu două sau cu patru uși. Acest lucru este cunoscut sub numele de proces de construcție, preț. Comenzile oficiale trebuie plasate până la sfârșitul lunii ianuarie 2021. În timpul acestui proces, programul de comandă va sugera dealeri din apropiere pe baza codului poștal al clientului.

“Datorită nivelului de interes fără precedent, intenționăm să construim comenzi ale clienților numai în anul calendaristic 2021. Vom continua să adăugăm noi opțiuni legate de aspect și noi caracteristici, inclusiv culori de vopsea și ediții speciale, pentru clienții care au o așteptare mai lungă. Vom furniza clienților informații suplimentare despre procesul de comandă și calendarul livrării în următoarele săptămâni.”, a declarat Said Deep, purtătorul de cuvânt al Ford.

Pentru a citi articolul complet apasă AICI

Articole similare

Uber și Volvo mai fac o încercare în California

Filip Sîrbu

Micro-nebunie: Aston Martin Cygnet cu motor V8!

Filip Sîrbu

Convergența, următorul pas în evoluția securității fizice şi informatice

Autopromag

Leave a Comment